HTML

Star Trek Deep Space Nine Blog

Üdvözöllek a Star Trek világában!

Az oldal a Deep Space Nine sorozattal foglalkozik.
Epizódokat tölthetsz le, a szereplőkről, részekről olvashatsz, képeket böngészhetsz.
Lehet nyitok majd egy fanfiction témát is ahova beküldhet bárki saját alkotásokat, ha lesz rá igény, majd kiderül.

Kérdés, kérés, óhaj-sóhaj, panasz:
s.t.deep.space@gmail.com

Szavazás (1.)

Star Trek Deep Space Nine - Letöltés - 1. évad

2009.04.15. 21:38

Évadok: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

 

1-2 epizód:  A kiválasztott


Letöltés
(film+felirat) 693.86 MB

 A kardassziaiak Bajorról történt visszavonulása után a bolygó körül keringő egykori bányászállomás a Föderáció felügyelete alá kerül. Jöttüknek nem egyértelműen örül a bolygó lakossága, ám a bajoriak ősi vallásának papjai úgy vélik, az állomás Föderációs személyzetének élére kinevezett fiatal tiszt az, akire Bajor népe már hosszú ideje vár. Az új parancsnok azonban cseppet sem örül mindezen fejleményeknek, még azután sem, hogy alárendeltjei segítségével sikeresen megtalálja azt, amit a bajori legendák a Próféták lakhelyének, az Égi Templomnak neveznek, és ami valójában egy, a galaxis távoli szegletébe vezető stabil féreglyuknak bizonyul.

 

3. epizód:  Fejezet a múltból


Letöltés
(film+felirat) 347.01 MB

 Egy hajdani bajori szabadságharcos-terrorista kér menedéket az állomáson. Sisko nincs meggyőződve a férfi szavahihetőségéről, ám Kira szerint, aki személyesen ismeri az illetőt, megbízható. Azonban hamarosan kiderül, mégpedig az egyetlen, az állomáson maradt kardassziainak – Garaknak, és doktor Bashirnak köszönhetően, hogy aki egyszer terrorista volt, az örökre az is marad.

 

4. epizód:  Más mint a többi


Letöltés
(film+felirat) 347.41 MB

 Odot gyilkossággal vádolják, miután egy bajori csempészt – akit az ő közreműködésével börtönöztek be még évekkel ezelőtt – alig valamivel az állomásra érkezése után holtan találnak. A gyilkosság különös körülményei azonban felkeltik doktor Bashir érdeklődését, aki hamarosan kideríti, hogy az áldozat csak egy klón volt, és az eredetije nyilvánvalóan elégedetten figyeli valahol, ahogy a közhangulat egyre inkább Odo ellen fordul.

Címkék: film letöltés dvd space star deep 9 trek nine scify

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://deepspace9.blog.hu/api/trackback/id/tr471067520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsics 2010.01.28. 23:15:35

Miért nincs több rész feltéve?

coyote55 2014.05.19. 20:55:39

A linkek elhaláloztak, béke poraikra!
süti beállítások módosítása